Apa cer...

"Segala kandungan dilaman blog ini, tidak ada kena mengena dengan yang hidup atau yang sudah tiada. Segala tulisan adalah hasil
dari catatan penulis atau salinan dari email rakan-rakan, seandainya terdapat persamaan..kami mohon maaf..
sila beritahu kami melalui teguran membina atau email ke jomconteng@gmail.com..terima kasih"
Terima Kasih semua

Khamis

Dah sebulan lebih ni...

Niat nak cerita tapi tak tahu macam mana nak mula cerita...tunggulah nanti kalau dah datang idea, baru boleh cerita...cuma nak bagi tahu, cerita tu nanti bukan niat nak riak tapi cuma nak berkongsi pengalaman dan idea, Ins Sha Allah

0 teguran membina:

Catat Ulasan