Apa cer...

"Segala kandungan dilaman blog ini, tidak ada kena mengena dengan yang hidup atau yang sudah tiada. Segala tulisan adalah hasil
dari catatan penulis atau salinan dari email rakan-rakan, seandainya terdapat persamaan..kami mohon maaf..
sila beritahu kami melalui teguran membina atau email ke jomconteng@gmail.com..terima kasih"
Terima Kasih semua

Khamis

Cerita yang tertangguh...& tip serba sikit

Assalammualaikum, maaf kerana lambat upload, setiap kali nak masukkan entry ni, timbul rasa khuatir didalam hati, takut menimbulkan riak...

Niat aku cuma nak beri tip kepada jemaah baru pertama kali ke Makkah dan menyimpan sedikit memori indah ketika disana...tak banyak tip yang boleh aku bagi, cumu sekadar 3 ni aje, tapi kalau ada tip yang lain Ins Sha Allah akan aku kongsi sama nanti...

Tip 1:



 Tip 2:

Tip 3:


Banyak lagi aku nak ceritakan sebenarnya, sama ada di Makkah atau pun di Madinah, tapi seperti yang aku katakan diawal entry ni...kao orang kena alaminya sendiri, keseronokan yang tiada tandingan...

...(tak dapat nak meneruskan cerita ni)...
😂😂😂


Ahad

Program Mesra



Anak mintak tolong, kita tolong le

Isnin

Pandu Cermat di Hari Raya


Khamis

Boss suruh buat


Aku tangguh dulu cerita yang aku nak up sebelum ni sebab
 boss dah Tanya T-Shirt design dah siap lum untuk bulan 8 ni....

So, macam biasa aku buat simple je...boleh ya boss..

Dah sebulan lebih ni...

Niat nak cerita tapi tak tahu macam mana nak mula cerita...tunggulah nanti kalau dah datang idea, baru boleh cerita...cuma nak bagi tahu, cerita tu nanti bukan niat nak riak tapi cuma nak berkongsi pengalaman dan idea, Ins Sha Allah

Rabu

Futsal Remaja Kobena

Ok, kelulusan telah dipersetujui sebulat suara...

Selasa

Berdebar

Ya Allah, permudahkan urusan aku dan keluarga ketika berkunjung ke Rumah Mu Ya Allah.
Tabahkanlah hati ku dan kuatkanlah imanku Ya Allah,
...

Terasa lambat masa berlalu...14 hari... lagi Ins Sha Allah

Rabu

Kena pindah...




* Ringkas aje ruang pejabat baru ni, suruh pindah tapi bajet kurang hahahahaha

Khamis

Langkah keselamatan di Tahun Baru Cina


Mana tahu ianya berguna...kan :)

Isnin

Maulidur Rasul S.A.W


Poster A3


Banner 16' x 6'


Backdrop 8' x 7'



Banner 9'x x 4'

Khidmat Masyarakat, Jemput hadir :)